Ειδήσεις

Μαστοράκης καθαιρεί Λουλουδάκη στη Χερσόνησο

Με συνοπτικές διαδικασίες ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης καθαίρεσε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χερσονήσου κ. Απόστολο Λουλουδάκη.

Η "κόντρα" μεταξύ των δύο ανδρών κρατούσε εδώ και πολύ καιρό και η συνύπαρξη τους πλέον ήταν εξαιρετικά δυσχερής, ενώ η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" ήταν η καταγγελία του αντιδημάρχου για τον δήμαρχο και για την "εύνοια" που σύμφωνα με τις καταγγελίες, επιδείκνυε στον εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Δήμου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια αναφέρεται: «Ειδικότερα, ο κ. Απόστολος Λουλουδάκης, από της αναλήψεως των καθηκόντων του ως Αντιδήμαρχος Χερσονήσου, ενεργεί αυτοβούλως και χωρίς να συνεργάζεται µε το δήμαρχο, ενώ επανειλημμένα διαβάλλει το πρόσωπο του δημάρχου, ασκώντας εξωθεσµική κριτική για τις ενέργειές του, µε απώτερο σκοπό να πλήξει την προσωπικότητά του στην τοπική κοινωνία του δήμου Χερσονήσου.

?ηµιουργεί προβλήµατα και δυσλειτουργία στο ?ήµο και στις επιλογές της ?ηµοτικής Αρχής και, ως εκ τούτου, διαταράσσεται η συνοχή και η καλή συνεργασία μεταξύ των µελών της πλειοψηφούσας παράταξης, στην οποία ανήκει αλλά και των µελών του ?ηµοτικού Συµβουλίου και δυσχεραίνεται, τοιουτοτρόπως, το έργο της ?ηµοτικής Αρχής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λουλουδάκης πρόκειται να προσβάλλει την απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παυθείς αντιδήμαρχος είναι και μέλος της διοίκησης της ΚΕΔΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια