default-image

Αφιέρωμα Ισραηλινού Τύπου στην Κρήτη και τον τουρισμό

Κρήτη
Αφιέρωμα Ισραηλινού Τύπου στην Κρήτη και τον τουρισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφιέρωμα στην Κρήτη και τον τουρισμό της έκανε το δημοφιλές τηλεοπτικό κανάλι «Channel 10» του Ισραήλ, προβάλλοντας τις ομορφιές του νησιού.

«Το δημοφιλές σε ευρύτατα κοινωνικοοικονομικά στρώματα του Ισραήλ τηλεοπτικό κανάλι CHANNEL 10 με επικεφαλής την καταξιωμένη δημοσιογράφο Noga Neeman πραγματοποίησε αφιέρωμα στις ομορφιές της Κρήτης και μεταδόθηκε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Αντικείμενο του εκτενούς ρεπορτάζ ήταν η καταγραφή της τάσης και των λόγων για τους οποίους πραγματοποιούν τις διακοπές τους οι Ισραηλινοί στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Κρήτη, όπως επίσης η καταγραφή, μέσω του τηλεοπτικού φακού, των δυνατοτήτων που προσφέρει το νησί,οι φημισμένες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και τα ειδικού τύπου καταλύματα όπως βίλλες , επαύλεις ιδιαίτερης ομορφιάς, αξιοθέατα, ειδική πολιτιστική κληρονομιά, ήθη- έθιμα και εκδηλώσεις.

Το τηλεοπτικό συνεργείο, αναζητώντας παράλληλα τους λόγους της μειωμένης τουριστικής κίνησης στο Ισραήλ, επισκέφτηκε την Περιφέρεια Κρήτης και η γνωστή δημοσιογράφος Noga Neeman συνομίλησε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη.

Ο κ.Βαμιεδάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, το εξαιρετικό αίσθημα φιλοξενίας, ασφάλειας και ζεστασιάς, που διακρίνει τον Κρητικό λαό έναντι όλων των επισκεπτών και ειδικότερα των Ισραηλινών. Ο κ.Βαμιεδάκης αναφέρθηκε επίσης στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της Κρήτης, στην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας, μεταξύ των οποίων και στο ανθρώπινο πρόσωπο της αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας.

Η ειδικότερη δημοσιογραφική τηλεοπτική αποστολή του «Channel 10», ξεκίνησε από την Κρήτη και θα συνεχιστεί στη Ρόδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News