default-image

Για την Ολλανδία αναχώρησε ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Για την Ολλανδία αναχώρησε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την Ολλανδία και το Έρμελο αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπειτα από το πρώτο στάδιο στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και τη συμμετοχή στο Afyon Cup της Τουρκίας, αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (27/7) για την Ολλανδία. Στόχος του Μάρκο Σίλβα, σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας θα είναι να «χτίσει» τους Πειραιώτες για τη νέα σεζόν, όπου μεγάλος στόχος παραμένει η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Για τον λόγο αυτό, οι Νταμπλούχοι θα δώσουν δύο φιλικά τεστ, αρχικά με την Τβέντε και εν συνεχεία με τη Φέγενορντ, όπου ο Πορτογάλος κόουτς αναμένεται να δείξει τις… προθέσεις του, αναφορικά με τον κορμό που θέλει να στηριχθεί στο επόμενο διάστημα.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Αυλωνίτη, Μπουχαλάκη, Ντομίνγκες, Φορτούνη, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτη, Γιαννιώτα, Χουτεσιώτη, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακα, Σιόβα, Τσιμίκα, Βούρο, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουΐ, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News