Ειδήσεις

Αλλοι δύο συγγενείς της Ν.Βαλαβάνη σήκωσαν μεγάλα ποσά

Άλλους δύο συγγενείς της Νάντιας Βαλαβάνη "δείχνει" δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ως υπεύθυνους για αναλήψεις σημαντικών ποσών.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες προκλήθηκε πολύς θόρυβος από την αποκάλυψη ότι η μητέρα της Νάντιας Βαλαβάνη έκανε μεγάλες αναλήψεις πριν από τα capital controls

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας αποκαλύπτει ότι δύο ακόμη συγγενείς της πρώην, πλέον, υπουργού, «σήκωσαν» χιλιάδες ευρώ, πριν κλείσουν οι τράπεζες. Πρόκειται για έναν ανιψιό και έναν εξάδελφο της κ. Βαλαβάνη, οι οποίοι έκαναν ανάληψη σημαντικών ποσών από τράπεζες του Ηρακλείου, πριν επιβληθούν οι σχετικοί περιορισμοί. Ωστόσο και οι δύο είναι επιχειρηματίες και σύμφωνα με δήλωση τους χρησιμοποίησαν τα ποσά για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της πολιτικού, «σήκωσε» 200.000 ευρώ- η κ. Βαλαβάνη ισχυρίζεται ότι το ποσό είναι μικρότερο- επειδή φοβήθηκε εξαιτίας των εξελίξεων. Η πρώην υπουργός έχει δηλώσει σε κάθε τόνο ότι δεν είχε ενημερώσει η ίδια τη μητέρα της για το κλείσιμο των τραπεζών, αναφέροντας ότι δεν μιλούσαν μεταξύ τους εκείνη την περίοδο.

Σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις, ο ένας από τους δύο ακόμη συγγενείς της κ. Βαλαβάνη πρόλαβε και πήρε 120.000 ευρώ μόλις μία ημέρα πριν από το κλείσιμο των τραπεζών και ο άλλος μερικές ημέρες νωρίτερα, όπως επιβεβαιώνουν οι ίδιοι στο «Θέμα». Αμφότεροι οι Δημήτρης και Πέτρος Βαλαβάνης υποστήριξαν στην εφημερίδα ότι δεν είχαν εσωτερική πληροφόρηση από την πρώην υπουργό, ενώ αναφέρουν τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν σε επιχειρηματικές συναλλαγές. Ο πρώτος μάλιστα δήλωσε ότι δεν έχει ιδιαίτερες προσωπικές σχέσεις με την κ. Βαλαβάνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια