default-image

"Παράθυρο" για εκλογές αφήνει ο Ν. Παππάς

Ελλάδα
"Παράθυρο" για εκλογές αφήνει ο Ν. Παππάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκλογές άφησε ο Νίκος Παππάς, δηλώνοντας ότι «Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ».

Ο υπουργός Επικρατείας, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα "Επένδυση", αναγνώρισε το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο- όπως αναφέρει- έχει επιβεβαιωθεί σε τρεις ψηφοφορίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το iefimerida.gr, υπογραμμίζει ότι η διαφορετική ψήφος δεν αφορά δευτερεύοντα θέματα, αλλά «το πλαίσιο της συμφωνίας, το οποίο αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να αποσπάσει», σημειώνοντας ότι «η ψήφιση ή μη της συμφωνίας είναι οριακή στιγμή» και ότι «η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

«Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ. Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε ότι είναι λογικό να ανακυκλώνονται τα σενάρια περί εκλογών, όταν το κυβερνητικό κόμμα έχει τόσες κοινοβουλευτικές απώλειες».

Σε ερώτηση για το αν η Αριστερή Πλατφόρμα θα είναι στα ψηφοδέλτια, σε περίπτωση προσφυγής στις κάλπες, απάντησε: «Αν πάμε σε εκλογές, θα πάμε για να εξασφαλιστούν η απολεσθείσα σταθερότητα και η πλειοψηφία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News