default-image

Κλιμακώνεται ο αγώνας των ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Ελλάδα
Κλιμακώνεται ο αγώνας των ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Φωτιά" στα δίδακτρα Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης βάζει η επιβολή ΦΠΑ 23%, με χιλιάδες οικογένειες να καλούνται να πληρώσουν ακριβά το μάρμαρο για τη μόρφωση των παιδιών τους.

Πρόκειται για μια αύξηση που μεταφράζεται σε 90 περίπου ευρώ, το χρόνο, για κάθε παιδί, με τους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ηρακλείου να προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία Ηρακλείου.

Για παράνομη απόφαση η οποία αντίκειται στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία κάνει λόγο ο Σύλλογος PALSO του Νομού Ηρακλείου, ο οποίος απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο.

Την απόσυρση του εξοντωτικού όπως λένε μέτρου, ζητά ο κλάδος ο οποίος όπως τονίζει καταβάλλει φόρο εισοδήματος και για τα μη εισπραχθέντα δίδακτρα, για τα οποία όμως έχουν εκδώσει αποδείξεις.

Όπως υποστηρίζουν, αρκετοί γονείς αδυνατούν να ανταποκριθούν στα δίδακτρα, κατάσταση η οποία θα επιδεινωθεί με το νέο καθεστώς ΦΠΑ 23%.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_te8mdab3/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News