Ειδήσεις

Κινέζοι δημοσιογράφοι στον Όμιλο της "ΚΡΗΤΗ TV"

Ομάδα διάσημων δημοσιογράφων και συντελεστών ΜΜΕ από την Κίνα, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων με τα τοπικά μέσα και την τοπική κοινωνία.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο από την Άπω Ανατολή, εκπροσωπώντας  ομίλους κολοσσούς στην ενημέρωση της Κίνας, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΚρήτηTV, συνομίλησε με το επιτελείο του σταθμού, μιλώντας με τα πιο κολακευτικά σχόλια για τα δεδομένα που αντίκρισαν. Οι ίδιοι, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν παρ όλα αυτά και  την δύσκολη οικονομικά κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αλλά και το κατά πόσο έχει επηρεαστεί η χώρα τους από την ελληνική κρίση.

Ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα τους, με σκοπό να συναντήσουν έλληνες συναδέλφους, ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις στα πλαίσια της υγιούς δημοσιογραφίας. Ο λόγος για τους διάσημους κινέζους δημοσιογράφους και συντάκτες τηλεοπτικών μέσων και έντυπης ενημέρωσης, που βρίσκονται στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες. Έπειτα από την υποδοχή που τους επιφυλάχτηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, η πενταμελής δημοσιογραφική ομάδα, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ομίλου της ΚρήτηTV, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής.

Υπο την καθοδήγηση του διευθυντή ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV" Χρήστου Κώνστα και του αρχισυντάκτη της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" Γιώργου Παπαδάκη, είχαν την ευκαρία να ενημερωθούν τόσο για τα δεδομένα σε τηλεοπτικά πλατώ και παραγωγές, όσο και για τον ραδιοφωνικό σταθμό του 9,84 και τις υποδομές της έντυπης ενημέρωσης.

Όπως είπαν, έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και έκπληκτοι από αυτά που αντίκρισαν…

Το δημοσιογραφικό επιτελείο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, τονίζοντας, πως  οι συνέπειες της κρίσης δεν έχουν ακόμα αποτυπωθεί στην κινεζική αγορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια