default-image

Ο Πιθαρούλης η 15 μεταγραφή του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Ο Πιθαρούλης η 15 μεταγραφή του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 15η μεταγραφή του προχώρησε σήμερα ο ΟΦΗ καθώς απέκτησε και τον 25χρονο μέσο Γιώργο Πιθαρούλη. Πρόκειται για μια ακόμη μεταγραφή κρητικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην Γ Εθνική.

Ο Πιθαρούλης επιστρέφει μετά από 6 χρόνια και πάλι στον ΟΦΗ, καθώς είχε αγωνιστεί στην κρητική ομάδα σε νεαρή ηλικία (2007-2009). Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε εκτός από τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και στον Πανθρακικό (2009-11), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Β' Ολλανδίας με την Χέλμοντ (2011).  Ο Πιθαρούλης βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, υπέγραψε το συμφωνητικό του και θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα (27/7) στην πρώτη της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

 «Να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ»

Ο Γιώργος Πιθαρούλης ανέφερε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ ότι «είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω πολύ καλά αυτό.

Πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ γιατί εκεί ανήκει. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και ο προσωπικός μου. Να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

 Πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιώργο Πιθαρούλη

Ο Γιώργος Πιθαρούλης γεννήθηκε στις 4-6-1990 στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Η θέση του είναι αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός.

 Επαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟΑΝ και την Κριτσά. Αργότερα στον ΟΦΗ (Σούπερ Λίγκ). Ακολούθησε η Χερσόνησος (Γ' Εθνική), ο Πανθρακικός (Σούπερ Λίγκ), η Παναχαική (Γ' Εθνική), η Χέλμουντ (Β' Ολλανδίας), ο ΑΟΧανιά (Γ' και Β' Εθνική) και η Επισκοπή (Β' Εθνική).

Οι 15 μεταγραφές που έχουν γίνει

Οι 15 παίκτες που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ είναι οι: Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός), Βλάχος (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης (επιθετικός), Γκούμας (μέσος), Παπατζίκος (κεντρικός αμυντικός), Νικολόπουλος (επιθετικός), Πιθαρούλης (κεντρικός αμυντικός και μέσος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News