default-image

H Adidas λανσάρει παπούτσια από ανακυκλωμένα σκουπίδια

H Adidas λανσάρει παπούτσια από ανακυκλωμένα σκουπίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρωτότυπο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών λάνσαρε η εταιρεία Adidas, συνεργαζόμενη με τον Βρετανό σχεδιαστή, Alexander Taylor. Η όλη καινοτομία έχει να κάνει με τη σύνθεση των παπουτσιών, καθώς αυτά είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα απορρίμματα ωκεανών. Ναι, καλά ακούσατε!

"Είναι πραγματικά κάτι παραπάνω από μία σύνθεση εξειδικευμένων χημικών", τόνισε ο εκπρόσωπος της αθλητικής εταιρίας και συμπλήρωσε αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η adidas έχει εδώ και καιρό μια ηγετική θέση στην αειφορία, αλλά με τα νέα αυτά δεδομένα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, μπορούμε να διεισδύσουμε σε νέες περιοχές και να δημιουργήσουμε καινοτόμα υλικά και προϊόντα τόσο για το κοινό όσο και για τους επαγγελματίες αθλητές που συνεργαζόμαστε".

Στοχεύοντας στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για το ζήτημα αυτό, η γερμανική εταιρία αθλητικών ειδών έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την «Parley for the Oceans», μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 και είναι αφιερωμένη στην ανάληψη έργων για την προστασία και τη διατήρηση των ωκεανών της Γης.

Να σημειώσουμε ότι το πρωτοποριακό αυτό παπούτσι, το οποίο δεν έχει όνομα, δεν μπορεί να διατεθεί στο κοινό στη σημερινή του μορφή, γεγονός που σκοπεύει να ανατρέψει σύντομα η γερμανική εταιρεία.

Τέλος, η Adidas με την «Parley for the Oceans» ετοιμάζουν την κυκλοφορία μιας σειράς από προϊόντα που κατασκευάζονται από πλαστικά των ωκεανών, αργότερα αυτό το έτος.

Πηγή: star. gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News