default-image

Ξεκινά το "Matala Master Beach Volley 2015"

Ηράκλειο
Ξεκινά το "Matala Master Beach Volley 2015"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 30 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 10ο πανελλήνιο πρωτάθλημα «Μatala Master Beach Volley 2015», στα Μάταλα Κρήτης, με κορυφαίες ομάδες από όλη την Ελλάδα να βρίσκονται σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και διασκέδασης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

  • Πέμπτη 30/7/2015  Ωρα 10.00-21.00 Προκριματικοί Ανδρών
  • Παρασκευή 31/7/2015 Ωρα 10.00-17.00 Προκριματικοί Γυναικών
  • Παρασκευή 31/7/2015 ώρα 17.00 Έναρξη τελικής φάσης ανδρών
  • Σάββατο 1/8/2015 ώρα 10.00: Έναρξη τελικής φάσης γυναικών & συνέχιση τελικής φάσης ανδρών
  • Κυριακή 2/8/2015 Ωρα 18.30 Τελικός Γυναικών
  • Κυριακή 2/8/2015 Ωρα 20.00.Τελικός Ανδρών

Η περιφέρεια κρήτης στηρίζει το «10ο Τουρνουά Μάταλα Master Beach Volley».

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, και συνδιοργανωτές τον πολιτιστικό σύλλογο Πιτσιδίων-Ματάλων, και το δήμο Φαιστού,  θα πραγματοποιηθεί το «10ο Τουρνουά Μάταλα Master Beach Volley» από τις 30 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στα Μάταλα.

Σε συνέντευξη τύπου στη Περιφέρεια Κρήτης παρουσιάστηκε σήμερα αναλυτικά το τουρνουά παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου σε θέματα αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, του τεχνικού υπεύθυνου του τουρνουά Βασίλη Κοκοτσάκη, του αντιπροέδρου της «Μονομετοχική Μάταλα Α.Ε. δήμου Φαιστού» Μιχάλη Σπινθάκη, του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Πιτσιδίων-Ματάλων Νεκτάριου Τσιτέρη, και της εκπροσώπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδας (ΕΟΠΕ) Αντωνίας Γεωργοπούλου.

Το φετινό τουρνουά, όπως τονίστηκε, είναι αγωνιστικά αναβαθμισμένο καθώς εντάχθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης για θέματα αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης ανέφερε ότι το αθλητικό τουρνουά προβάλλει και ενισχύει παράλληλα τουριστικά το νησί ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Πιτσιδίων-Ματάλων Νεκτάριο Τσιτερή, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς επίσης τον Πρόεδρο της Ένωσης Πετοσφαίρισης Κρήτης Βασίλη Κοκοτσάκη που αποτελούν την «ψυχή», όπως είπε, της διοργάνωσης.

«Το 10ο Τουρνουά Μάταλα Beach Volley» έχει αναβαθμιστεί και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «master» που σημαίνει ότι θα λάβουν μέρος οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του beach volley  από όλη την Ελλάδα. Ως Περιφέρεια Κρήτης στηρίζουμε το αθλητικό γεγονός που θα προβάλλει παράλληλα και τουριστικά το νησί μας» επεσήμανε ο κ. Συριγωνάκης.

Ο τεχνικός υπεύθυνος τουρνουά Ματάλων master beach volley 2015 Βασίλης Κοκοτσάκης ανέφερε: «Φέτος η διοργάνωση προήχθη και εντάχθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley. Το θέαμα θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου σε όλες τις κατηγορίες, πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που διακρίνεται πανελλαδικά. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 37 ομάδες ανδρών και 19 γυναικών. Φιλοδοξούμε ότι θα περάσουμε τις 25 γυναικείες ομάδες και θα έχουμε την συμμετοχή 45 ανδρικών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News