default-image

Ολλανδή σχεδιάζει να παντρευτεί το σκύλο της

Κόσμος
Ολλανδή σχεδιάζει να παντρευτεί το σκύλο της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως συμβαίνουν και αυτά. Σε μια εποχή παραλογισμού δεν ξέρουμε πόσο παράλογη θα φανεί η είδηση ότι μια 41χρονη Ολλανδή σχεδιάζει να παντρευτεί το σκύλο της που μάζεψε από παραλία της Ελλάδας και μάλιστα αφού χήρευσε από τον προηγούμενο «σύζυγό» της ο οποίος ήταν...ένας γάτος!  

Η Ντομινίκ Λεσμπιρέλ παντρεύτηκε τον γάτο της Doerack πριν από 8 χρόνια. Δυστυχώς γι' αυτήν το 19χρονο πια, ζώο έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία, εξαιτίας της νεφρικής ανεπάρκειας που αντιμετώπιζε.

Όπως εξηγεί, ο θάνατος του γάτου της, της ράγισε την καρδιά: «Η ευθανασία του Doerack ήταν κάτι φρικτό, τον είχα από τότε που ήταν τριών ετών, αλλά νιώθω τυχερή που πέρασα 16 υπέροχα χρόνια μαζί του».

Μπορεί η Ντομινίκ να προετοιμάζεται για μια νέα ζωή με το σκύλο της, ωστόσο θεωρεί ότι είναι ακόμα λίγο νωρίς για να παντρευτούν καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα ολοκληρωτικά το χαμό του προηγούμενου συντρόφου της, του γάτου Doerack.

Εντούτοις όταν είναι έτοιμη παντρευτεί ξανά, η Ντομινίκ θεωρεί τον Τράβις το τέλειο ταίρι δεδομένου ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον.

Η Ντομινίκ αποκαλύπτει πώς ο σκύλος «έκλεψε» την καρδιά της:

«Εχω τον Τράβις χρόνια. Ήταν ένα αδέσποτο που μάζεψα όταν ζούσα στην Ελλάδα. Ερχόταν στην παραλία που κολυμπούσα κάθε μέρα και έτρωγε από τους κάδους ή έσκαβε στην άμμο για καβούρια. Του άφηνα φαγητό και νερό, για να μην πίνει από τη θάλασσα. Στην αρχή κρυβόταν στους θάμνους, αλλά τελικά πήρε το θάρρος να με πλησιάσει. Εκλεβε τα παπούτσια και την τσάντα μου ενώ κολυμπούσα»

Μπορεί η Ντομινίκ να σχεδιάζει την οικογενειακή της ευτυχία, ωστόσο  ο Τράβις δεν είναι η μόνη αγάπη στη ζωή της.

Εδώ και χρόνια έχει σχέση με τον 43χρονο Πίτερ Κνιστ, ο οποίος υποστηρίζει απόλυτα τις επιλογές της και μαζί διατηρούν από το 2003 την ιστοσελίδα Marryyourpet όπου παροτρύνουν ανθρώπους να παντρευτούν τα κατοικίδια τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News