default-image

Το πρόγραμμα του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

Κρήτη
Το πρόγραμμα του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μιχάλης Ζωγραφάκης-Σφακιανάκης ως νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, παρουσίασε στο ξενοδοχείο Galaxy, τους βασικούς άξονες του προγράμματος του ομίλου για την Ροταριανή χρονιά 2015-2016.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση ανέπτυξε τις προτεραιότητες του ΔΣ. και τις κατευθυντήριες γραμμές του Διεθνούς Ρόταρυ, που συνοψίζονται στο σύνθημα της χρονιάς: «Πρόσφερε τον εαυτό σου στον κόσμο» («Be a gift to the world»).

Ως πρώτη δράση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα συγκεντρωθούν φάρμακα για τα κοινωνικά φαρμακεία Ηρακλείου και Μαλεβιζίου ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη αναγκών

Παράλληλα, όλες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του ΡΟΗ, όπως η βράβευση των επιτυχόντων των εσπερινών λυκείων, οι ιατρικές επισκέψεις, οι δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, κλπ, θα πραγματοποιούνται κανονικά και όλα τα μέλη του ομίλου δυναμικά θα υποστηρίζουν αυτές τις εκδηλώσεις καθώς πιστεύουν ότι πιο απαραίτητη από ποτέ καθίσταται η δραστηριοποίηση όλων για το κοινό καλό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News