default-image

Σ. Μπερλουσκόνι: ''Δεν αμαρτάνω πλέον''

Κόσμος
Σ. Μπερλουσκόνι: ''Δεν αμαρτάνω πλέον''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παραπάνω πληροφόρησε  μεταξύ σοβαρού και αστείου τους γερουσιαστές του κόμματός του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι , λέγοντας πως βρίσκεται πια «κοντά στην αγιότητα». 

Οι νέες φιλοδοξίες του πρώην Καβαλιέρε πάντως δεν επισκιάζουν την πολιτική του δραστηριότητα, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι η κεντροδεξιά είναι εκλογικά ισοδύναμη με την κεντροαριστερά -έστω κι αν το δικό του κόμμα βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

«Είμαι κοντά στην αγιότητα, δεν αμαρτάνω πια ούτε και κάνω σκέψεις» είπε ο Μπερλουσκόνι σε γεύμα που παρέθεσε σε γερουσιαστές του Forza Italia, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ansa. 

Όσον αφορά την πολιτική σκηνή, ο Μπερλουσκόνι καθησύχασε τα στελέχη του κόμματός του πως η ιταλική κεντροδεξιά βρίσκεται ισοδύναμη με την κεντροαριστερά, στο σενάριο σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού μετά τις εκλογές. 

Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για το Forza Italia. Στη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Piepoli στα μέσα Ιουλίου, πρώτο βρισκόταν με 32,5% το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα (PD) και δεύτερο το Κίνημα 5 Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο με 24,5%.

Στην τρίτη θέση βρισκόταν η ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά με 16,5% και μόνο στην τέταρτη θέση εμφανίζεται το Forza Italia, με 11%. Η κατάταξη είναι σταθερή τους τελευταίους μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News