default-image

Αιχμές για συνεργάτες του άφησε ο Μαρκαριάν

Αθλητισμός
Αιχμές για συνεργάτες του άφησε ο Μαρκαριάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σέρχιο Μαρκαριάν, λίγες ώρες μετά την υποβολή της παραίτησής του είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, με τον τελευταίο να προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει την απόφασή του.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν  σήμερα σε θετικό κλίμα, με τον Ουρουγουανό κόουτς να δηλώνει στη συνέχεια πως υπάρχει πλήρης σύμπνοια με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για κάποιους συνεργάτες του στην Εθνική τους οποίους δεν περίμενε να του βάλουν εμπόδια στο έργο του. Διαβάστε την αινιγματική δήλωση του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Mε την προχθεσινή μου δήλωση γνωστοποίησα μια πολύ δύσκολη για μένα απόφαση. Δυστυχώς από εκεί και μετά, κάποια ΜΜΕ μου απέδωσαν προθέσεις και σκέψεις που δεν είναι δικές μου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον κύριο Γκιρτζίκη και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστώ. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ήταν αυτή, που παρά τα αποτελέσματα, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι στην Εθνική Ελλάδας.

Υπήρξε πλήρης σύμπνοια με τον κ. Πρόεδρο στα επόμενα απαραίτητα βήματα για να οδηγήσουμε την Εθνική Ελλάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Δυστυχώς βρήκα εμπόδια στην υλοποίηση αυτών των βημάτων από ανθρώπους που δεν ανέμενα. Για αυτό ο ηθικός μου κώδικας και η ευθύνη μου απέναντι στην Ομοσπονδία, στους παίκτες της Εθνικής και στους Έλληνες φιλάθλους με ώθησαν σε αυτή τη δήλωση την Τρίτη.

Δεν μασάω τα λόγια μου και προτίθεμαι σύντομα να πω και περισσότερα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News