default-image

Μ.Κοκοσάλης: Οφείλουμε χωρίς φιγούρες να προχωρήσουμε

Κρήτη
Μ.Κοκοσάλης: Οφείλουμε χωρίς φιγούρες να προχωρήσουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έργα που πάνε πίσω και διαγωνισμοί που αναβάλλονται εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης και του κλεισίματος των τραπεζών , αγκάθια αυτή την ώρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση λέει στο Ράδιο 9,84 ο Δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης.

Επισημαίνει ότι οι Δήμαρχοι σήμερα προσπαθούν να ανταποκριθούν μόνο σε θέματα καθημερινότητας . Πως απαιτείται να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική όχι μόνο από πλευράς κυβέρνησης αλλά και τους ίδιους.  Ξεκαθαρίζει ότι τα όποια λάθη ανήκουν στο παρελθόν αλλά θέματα κακοδιοίκησης και έργων φιγούρας πως απαιτείται να μείνουν εκεί.

Αναφερόμενος στο σήμερα του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων λέει πως η προσπάθεια που καταβάλλεται κινείται στο να έχει νερό και το πιο απομακρυσμένο σπίτι και πως επανασχεδιάζεται και διανοίγετε ουσιαστικά ένα αγροτικό οδικό δίκτυο που καταστράφηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα το χειμώνα.

Μιλά για τα πλεονεκτήματα του Δήμου και βέβαια το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων μέχρι και την εφαρμογή του περιφερειακού σχεδιασμού.

 Σύμφωνα με τον ίδιο η Δημοτική Αρχή για τα επόμενα 4-5 χρόνια  και μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες θα έχει δικό της χώρο για την εναπόθεση των απορριμμάτων του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News