Ειδήσεις

Ανάδειξη προβλημάτων συνοικίας Πατελλών

Κάτοικοι των Πατελλών, η διαμερισματική σύμβουλος και ο επικεφαλής των "Ενεργών Πολιτών", επισκέφτηκαν τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Μαμουλάκη και έθεσαν προβλήματα της συνοικίας, για τα οποία ζήτησαν την επίλυσή τους.

Ειδικότερα έθεσαν την ανάγκη αξιοποίησης του χώρου, στο παλαιό νεκροταφείο με τη δημιουργία πάρκου, παιδικής χαράς κ.λπ. Τόνισαν μάλιστα ότι ίσως είναι η μόνη συνοικία στην πόλη η οποία δε διαθέτει ούτε ένα ελεύθερο χώρο.

Επειδή το 2015 συμπληρώνεται ο χρόνος στον οποίο δεν μπορούσαν να γίνουν έργα στο χώρο του νεκροταφείου, ζητήθηκε από τον Δήμο να γίνουν μελέτες και εξασφάλιση κονδυλίων για την εκτέλεση των απαραίτητων έργων αξιοποίησης.

Επίσης τέθηκε το θέμα της ολοκλήρωσης του έργου ανάπλασης Ολύμπου-Ιερωνυμάκη. Ιδιαίτερα τόνισαν την ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα ασφαλούς κυκλοφορίας στην διασταύρωση Ολύμπου και Ιερωνυμάκη, λόγω των συχνών ατυχημάτων που συμβαίνουν.

Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι αναμένουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την επίλυση των προβλημάτων τους.

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια