Ειδήσεις

Κινητοποιούνται στη μνήμη του Μάνου

Η 2η συλλογική εθελοντική αιμοδοσία Κοκκίνη Χάνι, αφιερωμένη στη μνημη του Μάνου Δασκαλάκη θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή από 16.00 έως 20.00. Η αιμοδοσία υλοποιείται στα πλαίσια του τριήμερου αφιερώματος μνήμης στον ιδιαίτερα αγαπητό γυμναστή που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή.

Οι υπόλοιπες δράσεις του αφιερώματος θα υλοποιηθούν στις 25 και 26 Ιουλίου και θα περιλαμβάνουν:

Το Σάββατο 25 Ιουλίου, από 18.30 έως 21.15: Το 2Ο Παγκρήτιο Σεμινάριο HIP- HOP με τους Κων/νο C.R.I.M.E. και Στέλλα Κουλουβάρδη. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ασχολούνται η τους αρέσει το HIP HOP.

Στις 21.15 θα αρχίσει η προσέλευση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο το αφιέρωμα στο Μάνο και την παράσταση που θα ακολουθήσει

Στις 21.30 θα γίνει παρουσίαση του χορευτή Μάνου με ομιλία και προβολή video με το Μάνο να χορεύει, να διδάσκει και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει χορευτική παράσταση.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου, από 18.30- 21.15: Θα πραγματοποιηθεί το 1ο Σεμινάριο FITNESS με τους Δημήτρη Γουργό και Αντώνη Κοντίτση. Φέτος για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν ασκήσεις BOOT CAMP και FUNCTIONAL, που μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν αθλούμενοι αλλά και όσοι  γυμναστές επιθυμούν.

Στις 21.15 θα αρχίσει η προσέλευση όσων  θέλουν να παρακολουθήσουν το αφιέρωμα στο Μάνο και την παράσταση που θα ακολουθήσει.

Στις 21.30 θα γίνει ομιλία-παρουσίαση του γυμναστή Μάνου και θα προβληθεί video με τις καινοτομίες και την πορεία του στο Fitness. Στις 22.00 θα αρχίσει η υλοποίηση των ομαδικών προγραμμάτων και καινοτομιών του Μάνου από μέλη του Γυμναστηρίου.

Σκοπός και στόχος της οικογένειας είναι η καθιέρωση των δύο Σεμιναρίων, που θα γίνονται κάθε χρόνο στη Μνήμη του Μάνου, η εξέλιξη τους σε υψηλού επιπέδου σεμινάρια και η προσέλκυση των καλλίτερων δασκάλων χορού και γυμναστών ως εκπαιδευτών.


Όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία της εκκλησίας Άξιον Εστίν και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.


Καλούνται όσοι γνώρισαν, εκτίμησαν, αγάπησαν, ή υπήρξαν συνεργάτες και μαθητές του Μάνου, να παραβρεθούν. Καλούνται επίσης όσους γυμναστές επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Fitness, ώστε να βοηθηθεί η προσπάθεια της καθιέρωσης των σεμιναρίων.

Σχόλια