default-image

Επισκέφτηκε ΒΑΚ και «Γεντί Κουλέ» ο Σεροπιάν

Αθλητισμός
Επισκέφτηκε ΒΑΚ και «Γεντί Κουλέ» ο Σεροπιάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των εργασιών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και την εμφανή βελτίωση της εικόνας και της λειτουργικότητας του Αθλητικού κέντρου, εξέφρασε ο προπονητής του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν, μετά την επίσκεψη που έκανε το πρωί της Τετάρτης στο χώρο όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ.

 Ο τεχνικός του ΟΦΗ βρίσκεται στο Ηράκλειο, για την οργάνωση της προετοιμασίας, που ξεκινάει την Δευτέρα (27/7). Ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε από κοντά τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου, που έχουν κουρευτεί, λιπανθεί και  ποτιστεί και είναι γενικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση, από αυτήν που ήταν πριν 20 μέρες.

Το ίδιο και οι χώροι των αποδυτηρίων, στους οποίους έχει γίνει ένα «λίφτινγκ» το οποίο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ωστόσο μπορούν να φιλοξενήσουν την ομάδα του ΟΦΗ στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της.

Επίσκεψη και στο Γεντί Κουλέ

Ο Σεροπιάν μετέβη και στο Γεντί Κουλέ, όπου είδε από κοντά το γήπεδο και τους αποδυτηριακούς χώρους. Για την κατάσταση του χλοοτάπητα μάλιστα, έδειξε να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, κάτι που θεωρεί σημαντικό καθώς το Γεντί Κουλέ θα είναι η έδρα του ΟΦΗ στην Γ Εθνική.

Αφίξεις και μεταγραφές

Την ίδια ώρα, όλα στον ΟΦΗ κινούνται γύρω από την έναρξη της προετοιμασίας την προσεχή Δευτέρα (6.30μμ). Παράλληλα, συνεχίζονται οι μεταγραφικές επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξης Παπατζίκος, ο 25χρονος μέσος Γιάννης Γκούμας και ο 25χρονος μέσος Γιώργος Πιθαρούλης, είναι παίκτες που έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψουν για να ενταχθούν στο ρόστερ της κρητικής ομάδας. Γίνεται προσπάθεια οι παίκτες να υπογράψουν μέχρι και την Κυριακή, ώστε να είναι και αυτοί παρόντες στην «πρώτη» της ομάδας.

Nα σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει 11 μεταγραφές Αυτές είναι οι: Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός), Βλάχος (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης (επιθετικός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News