default-image

Καμμένος: κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία

Ελλάδα
Καμμένος: κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την διαβεβαίωση ότι «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία» έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα» είπε ο υπουργός Αμυνας σπεύδοντας να προσθέσει: «Η παρουσία μας στην κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση». Ο Π. Καμμένος υποστήριξε επίσης ότι «δεν είναι αληθινά όλα αυτά τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών.

«Ολα αυτά τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών, τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα, δεν είναι αληθινά. Δεν ψηφίζεται σήμερα και δεν πρόκειται να ψηφιστεί άμεσα οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα οδηγήσει στη διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής. Η πρωτογενής παραγωγή για την Κυβέρνηση αυτή, αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα, αποτελεί την έξοδο από την κρίση» τόνισε.

Είπε ακόμη ότι «ο λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι που πλούτισαν εις βάρος του» και προανήγγειλε πρωτοβουλίες άμεσα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς: «Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσουμε τις επόμενες ώρες στο θέμα της διαφθοράς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News