Ειδήσεις

Αναβάθμιση της περιοχής των Πατελών ζητούν οι κάτοικοι

Να αναβάθμιση της περιοχής των Πατελλών ζητούν τοπικοί φορείς και κάτοικοι, καθώς και να λυθεί το πρόβλημα, που υπάρχει στο οδικό δίκτυο της περιοχής, για την αποφυγή μελλοντικών τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο αναλυτικά, «κάτοικοι των Πατελλών, η διαμερισματική σύμβουλος και ο επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών», επισκέφτηκαν τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Μαμουλάκη και έθεσαν προβλήματα της συνοικίας, για τα οποία ζήτησαν την επίλυση τους.

Ειδικότερα έθεσαν την ανάγκη αξιοποίησης του χώρου, στο παλαιό νεκροταφείο με την δημιουργία πάρκου, παιδικής χαράς κλπ. Τόνισαν μάλιστα ότι ίσως είναι η μόνη συνοικία στην πόλη η οποία δεν διαθέτει ούτε ένα ελεύθερο χώρο .Επειδή το 2015 συμπληρώνεται ο χρόνος στον οποίο δεν μπορούσαν να γίνουν έργα στο χώρο του νεκροταφείου, ζητήθηκε από τον Δήμο να γίνουν μελέτες και εξασφάλιση κονδυλίων για την εκτέλεση των απαραίτητων έργων αξιοποίησης.

Επίσης τέθηκε το θέμα της ολοκλήρωσης του έργου ανάπλασης Ολύμπου - Ιερωνυμάκη. Ιδιαίτερα τόνισαν την ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα ασφαλούς κυκλοφορίας στην διασταύρωση Ολύμπου και Ιερωνυμάκη, λόγω των συχνών ατυχημάτων που συμβαίνουν.

Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι αναμένουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για την επίλυση των προβλημάτων τους».

Σχόλια