default-image

Πολύτιμο 1-1 πήρε ο ΑΠΟΕΛ στα Σκόπια (video)

Ποδόσφαιρο
Πολύτιμο 1-1 πήρε ο ΑΠΟΕΛ στα Σκόπια (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν επηρεάστηκε απ’ την εχθρική ατμόσφαιρα που συνάντησε στην πόλη των Σκοπίων ο ψυχωμένος ΑΠΟΕΛ!

Κόντρα στα όσα συνέβησαν στην αρχή του ματς, ο κυπριακός σύλλογος έμεινε όρθιος απέναντι στην Βαρντάρ και με το «χρυσό» 1-1 (0-0 ο πρώτος αγώνας στη Μεγαλόνησο) πανηγύρισε την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ (πέταξε έξω την Λίνκολν) με στόχο να προχωρήσει κι άλλο στη διοργάνωση και να φτάσει στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες, αλλά αυτή του Πασιένσια να ελέγχει το ρυθμό και να πηγαίνει την κατάσταση στα μέτρα της... Κι όταν ο Βάντερ είχε την έμπνευση για την μπαλιά-τρύπα στην άμυνα των γηπεδούχων κι όταν ο Ντε Βινσέντι την «τσίμπησε» άριστα, τότε ο ΑΠΟΕΛ έγινε το απόλυτο αφεντικό της πρόκρισης.

Με τον Αργεντινό να τελειώνει την φάση στο 60' -έστω κι αν δεν το έκανε τόσο καλά- βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους και δίνοντάς τους γερό... πάτημα για το χρυσό εισιτήριο. Κι όλα αυτά την ώρα που τη Δευτέρα ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού τα 'χε ακούσει για το «Μακεδονία».

Οι Κύπριοι ήταν πλέον καβάλα στ' άλογο. Είχαν... δικαίωμα να δεχθούν ακόμα και γκολ, το οποίο δεν θα τους κόστιζε. Κι όσο τα λεπτά περνούσαν, όλο και περισσότερο κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση. Τα τελευταία λεπτά βρήκαν θριαμβευτή τον ΑΠΟΕΛ, που μπορεί να δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 94' -με τον Λιαμσέφσκι-, μπορεί να μην έφυγε με τη νίκη, αλλά το 1-1 ήταν αρκετό για να ξεσπάσει τους πανηγυρισμούς και να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News