default-image

Μ. Αχλαδιανάκης: ''Ο Τσίπρας να δώσει βάρος στους αδύναμους"

Κρήτη
Μ. Αχλαδιανάκης: ''Ο Τσίπρας να δώσει βάρος στους αδύναμους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον αέρα ακόμα και σήμερα το δίκτυο κοινωνικών δομών στο Ηράκλειο, παρά τις προσπάθειες των εκπροσώπων του, καθώς η τρίμηνη παράταση του προγράμματος δεν έχει υπογραφεί και οι 33εις εργαζόμενοι σε αυτό έχουν απολυθεί.

«Στον αέρα και η παροχή βοήθειας σε περισσότερους από 500 ωφελούμενους με τους εκπροσώπους των δομών να υπερβάλουν εαυτό στην προσπάθεια τους να τις κρατήσουν ανοικτές», σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Δημοτικού λαχανόκηπου Μανόλη Αχλαδιανάκη στο Ράδιο 9,84.

«Καμία απάντηση δεν έχουμε πάρει από τους αρμόδιους υπουργούς και τους Ηρακλειώτες βουλευτές , παρά τις εκκλήσεις μας μέχρι και αυτή την ώρα» είπε ενδεικτικά ο κ. Αχλαδιανάκης.

Με την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας Τριτέκνων, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την φορολογική πολιτική που ακολουθείται, την τραγική κατάσταση των τρίτεκνων οικογενειών, την βοήθεια τους, την εξομοίωση τους για λόγους ουσίας με τους πολύτεκνους καθώς και τις μεταγραφές των φοιτητών.

«Αν συναντούσα για άλλη μία φορά τον Έλληνα πρωθυπουργό, θα του επισήμαινα την ανάγκη αναμόρφωσης της πολιτικής του προς τους αδυνάτους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News