default-image

Έχει κόστος η αναμονή στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Έχει κόστος η αναμονή στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στασιμότητα επικρατεί στον Εργοτέλη καθώς στις τάξεις της ομάδας περιμένουν τις εξελίξεις με Βέροια και Κέρκυρα για να λάβουν στη συνέχεια της αποφάσεις τους για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το γεγονός ότι οι εν λόγω αποφάσεις μπορεί να επηρεάσουν την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία ελπίζει σε υποβιβασμό και των δύο για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, την «αναγκάζουν» να τηρεί στάση αναμονής…  Γι΄ αυτό άλλωστε μετατέθηκε και η έκτακτη γενική συνέλευση για το τέλος του μήνα.

Η απόφαση βέβαια αυτή έχει το κόστος της αφού ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά πηγαίνει πολύ πίσω, όταν οι άλλες ομάδες, σε όλες τις κατηγορίες έχουν προχωρήσει κατά πολύ, πόσο δε αυτές της Σούπερ Λίγκας που εντείνουν τις προετοιμασίες τους αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν 22-23 Αυγούστου.  

Το γεγονός λοιπόν δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, για το πότε θα προλάβει ο Εργοτέλης να δημιουργήσει το ρόστερ της νέας περιόδου, όταν ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει, σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν επιλεγεί εν τέλει να αγωνιστεί η ομάδα.

Την ίδια ώρα στον Εργοτέλη, κάποιοι εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με την απόφαση ποδοσφαιριστών, όπως ο Χαντί (πήγε στον Ηρακλή) και ο Κοζορώνης (πήγε στα Γιάννινα),  να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας την καριέρας τους και να μην περιμένουν να δουν τι μέλη γενέσθαι με τους κιτρινόμαυρους. Οι παίκτες όμως με τη σειρά τους ως επαγγελματίες καλούνται να κάνουν τις επιλογές τους… Η αναβλητικότητα και αβεβαιότητα που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα, έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, που βλέπουν πως ο χρόνος κυλάει και θέλουν να γνωρίζουν τα δεδομένα για να αποφασίσουν τι θα κάνουν…

Εκτός των δύο προαναφερόμενων παικτών και σε ότι αφορά το περυσινό δυναμικό, υπενθυμίζουμε ότι οι Μπρούνο και Παντελάκης πήγαν στον Ολυμπιακό, ο Γκέντσογλου στην Μπάρι, ο Λυκογιάννης στην Στουρμ Γκρατς ενώ ενδιαφέρον από ομάδες υπάρχει και για τους Γιουσούφ, Λεονάρντο και Καβουσάκη.

Δικαιολογημένα λοιπόν όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Εργοτέλη της νέας περιόδου.    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News