Ειδήσεις

25χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αλλά τη γλύτωσε

25χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά εντοπίστηκε έγκαιρα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται 25χρονος, ο οποίος επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αφού εντοπίστηκε έγκαιρα από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών, σύμφωνα με tanea.gr.

Ειδικότερα, το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο «Cyber Alert» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε νυχτερινές ώρες του Σαββάτου από χρήστη του Διαδικτύου ότι άτομο το οποίο διαχειρίζεται προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε αποστείλει από το κινητό του τηλέφωνο μήνυμα το οποίο παρέπεμπε σε πρόθεση αυτοκτονίας.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκαναν έρευνα των στοιχείων και δεδομένων του χρήστη που απέστειλε το επίμαχο μήνυμα. Σε επικοινωνία τους και με τους αρμόδιους παρόχους τηλεφωνίας και Διαδικτύου, ταυτοποιήθηκε ο εν λόγω 25χρονος ως ο χρήστης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και εξακριβώθηκε γεωγραφικά το σημείο όπου βρισκόταν.

Σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ο 25χρονος εντοπίστηκε τελικά σε κωματώδη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχόλια