default-image

Διαμαρτυρία της "Λαϊκής Στάσης Πληρωμών" στο Ειρηνοδικείο

Ηράκλειο
Διαμαρτυρία της "Λαϊκής Στάσης Πληρωμών" στο Ειρηνοδικείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 στις 15:30 μμ η «Λαϊκή Στάση Πληρωμών» πραγματοποιεί εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Ειρηνοδικείο και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν, σε μια προσπάθεια «αντίστασης» στα μέτρα της Κυβέρνησης για τις κατασχέσεις της ακίνητης περιουσίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες, πέρα και πάνω από κομματικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις να δώσουν το παρόν και αυτήν την Τετάρτη (22/7/2015) στις 15:30 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, για να ακυρώσουμε για μια φορά ακόμη τα σχέδια της νέας κυβέρνησης των μνημονίων.

Αυτήν την Τετάρτη στην βουλή, παίζεται η τελευταία φάση του δράματος για χιλιάδες νοικοκυριά. Καλούμε τον κόσμο να μην φοβηθεί, να μην εγκαταλείψει τον αγώνα που δίνουμε και να αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις.

Ξαφνικά και ως δια μαγείας το παράρτημα της Χρυσης Αυγής στο νησί, έβγαλε ανακοίνωση ότι θα παρεβρεθεί στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Σαν Λαϊκή Στάση Πληρωμών (ΛΣΠ) δηλώνουμε ότι δεν επιτρέπουμε σε κανένα κόμμα ,να καπηλευτεί τον αγώνα μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, ποσο μάλλον σε ψευτοεπαναστάτες όπως αυτούς της Χρυσής Αυγής. Τους ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που έρθουν θα μας βρουν απέναντι τους.

Όποιος θέλει να αγωνιστεί πραγματικά και ανιδιοτελώς,αφήνει την κομματική-παραταξιακή του ταυτότητα έξω (όπως έχει αποφασίσει η λαϊκή συνέλευση της Λ.Σ.Π.). .Εδώ δίνουμε αγώνα ως απλοί πολίτες, δεν στήνουμε σόου όπως κάνουν τα κόμματα στην Βουλή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News