default-image

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης δρόμων και σχολείων

Ηράκλειο
Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης δρόμων και σχολείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες και έκτακτες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου. Συντηρήσεις, επισκευές και κατασκευές οδοστρωμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης ολοκληρώθηκαν και συνεχίζονται, καθώς επίσης στις προτεραιότητες του δήμου έχουν τεθεί οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών των σχολικών κτηρίων και στα ΚΑΠΗ.

Πιο αναλυτικά, «σε μία προσπάθεια να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των Ηρακλειωτών, οι εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας κάνουν καθημερινά έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν:

Συντηρήσεις, επισκευές και κατασκευή οδοστρώματος στην περιοχής της Ανάληψης, της λ. Ικάρου, οδών του κέντρου του Ηρακλείου, της Φοινικιάς, του Αγ. Ιωάννη Χωστού, του ΠαΓΝΗ, του Πενταμοδίου, των Βουτών, καθαρισμοί αγροτικών δρόμων στο Βενεράτο και στον Άγ. Σύλλα, καθώς και νέα διάνοιξη δρόμου επί της Αρχ. Ευγενίου.

Βελτίωση του αστικού εξοπλισμού, καθαρισμοί και κατασκευή περίφραξης στις παιδικές χαρές της οδού Ερμή και του Μποδοσάκειου, κατασκευή νέου αστικού εξοπλισμού (παγκάκια) στο πάρκο επί της λ. Καζαντζίδη και του Κατσαμπά, στις παιδικές χαρές του Πόρου, της οδού Βεργίνας, της οδού Παρασκευοπούλου και της Όασης, καθαρισμός της παιδικής χαράς στο Κομμένο Μπεντένι.

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών σε σχολικά κτίρια και ειδικότερα στο 1ο, 2ο, 5ο, 7ο, 54ο και 57ο νηπιαγωγείο, στο 13ο γυμνάσιο, στο 4ο λύκειο Ηρακλείου, καθώς και κατασκευή νέων πεζοδρομίων έξω από το 25ο και το 27ο δημοτικό σχολείο.

Εργασίες στα κτίρια του ΚΑΠΗ Μασταμπά, του πρώην ΚΑΠΗ Φορτέτσας, του Δημοτικού Κυνοκομείου, του Κ.Δ.ΑΠ. στον Προφήτη Ηλία, του νέου κοιμητηρίου, στην πύλη Αγ. Γεωργίου και στα δημοτικά καταστήματα  Αγ. Μύρωνα, Ανδρόγεω και Ν. Αλικαρνασσού.

Εργασίες σήμανσης και διαγραμμίσεων σε δρόμους στο κέντρο του Ηρακλείου και περιφερειακά (Πλαστήρα, Ανθέων, Ερμή, Χρ. Ξυλούρη, Θερίσου, Αθητάκη, πλ. Νεάρχου, κ.α.) καθώς και τοποθέτηση πινακίδων ονοματοθεσίας και πληροφοριακής σήμανσης σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η προσπάθεια συνεχίζεται προκειμένου να καλυφθούν τόσο οι προγραμματισμένες, όσο και οι έκτακτες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News