Ειδήσεις

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρακλείου στηρίζει τους άπορους

Συνεχίζει η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην στήριξη των αδύναμων και του δημοτικού κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ηρακλείου. Κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 πμ έως τη 1 μμ στην οδό Κόσμων, όσοι πολίτες επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια του δήμου αυτή, μπορούν να ενισχύσουν και να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

«Την ικανοποίησή της εξέφρασε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αθηνά -Σπανάκη Κοχιαδάκη, για την ανταπόκριση των Ηρακλειωτών που προσφέρουν ότι μπορούν στο Δημοτικό Παντοπωλείο, ευχαριστώντας όλους τους ευαισθητοποιημένους δημότες της πόλης που είναι αρωγοί στο έργο του Δήμου και με αγάπη προς τον συνάνθρωπο συμβάλλουν με κάθε δυνατό μέσο.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και η Διαχειριστική επιτροπή του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν επίσης θερμά για την ενίσχυση και τη στήριξη του δημοτικού Παντοπωλείου, το 15ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, Τη διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου και Λ. Χερσονήσου κ. Ασσαριωτάκη Μαρία, τον Παιδικό σταθμό Ντόναλτ και τον διευθυντή κ. Σπανάκη, τη λέσχη Lions Ηρακλείου, την Περβολαράκης Λ.- Κουτσομπός Γ. Α.Ε.

Τους επιχειρηματίες: Κώστα Κρασανάκη ,Νικολέτα Παπαδάκη, Μαρία Χειμωνίτη, Κική Κάφα, Ράνια Στρατιδάκη ,Γεωργία Καλτζίδου, Έφη Ταξείδη. Ειρήνη Κουτσάκη, Ρένα Βασιλάκη, Νίκο Καρπαθιωτάκη,  Γεωργία Φραγκαναστάση για την  προσφορά τους.

Επιπλέον ευχαριστούν θερμά την εταιρεία P-ART  Παπατσαρούχας & ΣΙΑ Ο.Ε για την ευγενική του προσφορά να κοσμήσει την βιτρίνα του Δημοτικού Παντοπωλείου με την ιδιαίτερα καλαίσθητη φωτογραφία-αφίσα».

Σχόλια