default-image

Σ.Δανέλλης: Το Ποτάμι θα υπερψηφίσει τα νομοσχέδια

Κρήτη
Σ.Δανέλλης: Το Ποτάμι θα υπερψηφίσει τα νομοσχέδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές εμφανίστηκε  ο Βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης μιλώντας στο ράδιο 984.

Με την ψηφοφορία της Τετάρτης να βρίσκεται προ των πυλών αλλά και με δεδομένο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην πρώτη  δέσμη των προαπαιτούμενων αλλά και τις διαρροές στο κυβερνητικό σχήμα ο ίδιος μίλησε για μία πρωτοφανή κοινοβουλευτική πραγματικότητα για την Ευρώπη στο σύνολο της.

Ο Σπύρος Δανέλης επεσήμανε ότι το Ποτάμι θα υπερψηφίσει τα νομοσχέδια καθώς όπως είπε γνώμονας του κόμματος είναι το εθνικό συμφέρον εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρά πυρά στις καθυστερήσεις και τις αδυναμίες όπως τόνισε της κυβέρνησης που έφεραν την χώρα σε δυσμενέστερη θέση από ότι ήταν πριν μερικούς μήνες.

Από το στόχαστρο του Σπύρου Δανέλη δεν ξέφυγε ούτε η πρόεδρος της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για την οποία σημείωσε ότι πρέπει άμεσα να απομακρυνθεί από την θέση αυτή κάνοντας λόγο για απαράδεκτη θεσμική συμπεριφορά καλώντας το ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση  μομφής άμεσα.

Αναφορικά με τα σενάρια των πρόωρων εκλογών ο βουλευτής του Ηρακλείου σημείωσε ότι δε θα βοηθήσουν την χώρα ωστόσο λόγω της ρευστής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας είναι άμεση η ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης η οποία θα επαναφέρει το σταθερό πολιτικό κλίμα και θα προχωρήσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Δανέλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News