Ειδήσεις

Τρείς Ολλανδοί κατηγορούνται για κλοπές στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί από την Ολλανδία για κλοπή στο Ρέθυμνο σύμφωνα με την Αστυνομία. Πρόκειται για δύο 17χρονους και ένα 21χρονο που φέρονται να μπήκαν σε δύο καταστήματα και με τη μέθοδο της απασχόλησης πήραν κοσμήματα αξίας 250 ευρώ.

Συγκεκριμένα στο Δελτίο της Αστυνομίας αναφέρεται:

Συνελήφθησαν, σήμερα (20.07.2015) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Ολλανδίας (21χρονος και δύο 17χρονοι), οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (19.07.2015) το βράδυ στο Ρέθυμνο, τρεις αλλοδαποί, εισήλθαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού και στη συνέχεια σε κατάστημα ιδιοκτησίας 36χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν, κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 250 ευρώ.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 21χρονος και οι δύο 17χρονοι, διέπραξαν τις εν λόγω κλοπές και αφού αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, σήμερα (20.07.2015) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους  σε ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχόλια