default-image

Εκκληση Σκορδίλη για ενότητα στους ΑΝΕΛ

Κρήτη
Εκκληση Σκορδίλη για ενότητα στους ΑΝΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο περιφερειάρχης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Κρήτη  Στυλιανός Σκορδίλης απευθύνει έκκληση ενότητας στα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

"Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού και της συνειδητοποίησης της τραγικής πραγματικότητας στην οποία ευρέθηκε η χώρα, ύστερα από τις

εθελόδουλες και διεφθαρμένες   πολιτικές και πρακτικές  που άσκησαν και

ασκούν  στην διάρκεια της μεταπολίτευσης μέχρι και σήμερα   ΠΑΣΟΚ και  ΝΔ

,έπραξαν αυτό που πράττουν ηγέτες, που έχουν ως προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον, την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών  .Η συμφωνία είναι επώδυνη, τα μέτρα σκληρά ,όμως σκληρότερο και αδιαχείριστο θα ήταν  το Grexit και η άτακτη χρεωκοπία και κανείς δεν δικαιούται να μη πει την αλήθεια σε τόσο κρίσιμες στιγμές για την χώρα.   

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να  ανοίξουμε την κερκόπορτα και να αφήσουμε  την διακυβέρνηση της χώρας και την ανοικοδόμησή της, στις πολιτικές δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που διασπάθισαν δισεκατομμύρια του δημοσίου  και φόρτωσαν με αχρεώστητα δισεκατομμυρίων το δημόσιο και τον ελληνικό λαό ,εξυπηρετώντας  τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα και της ελίτ που τους στήριζε για να διατηρηθούν επί δεκαετίες στην εξουσία.

Οφείλουμε στον Ελληνικό λαό να «ξεσκεπάσουμε» τους επίορκους  που οδήγησαν την χώρα σε αδιέξοδο  και το λαό στην εξαθλίωση   και να αποδοθεί δικαιοσύνη  άμεσα ακόμη και αν αυτοί βρίσκονται μέσα στο δικό μας κίνημα.

Οφείλουμε όλοι ενωμένοι να δώσουμε τέλος σ' αυτόν τον εφιάλτη που τα τελευταία χρόνια ζούμε, με το να συμβάλουμε  ενεργά  στην  αναπτυξιακή επανάσταση  στην Χώρα μας .

Καλώ όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να κατευνάσουμε  και να ελέγξουμε τον θυμό ,η κρισιμότητα  των στιγμών που διανύουμε  μας επιβάλει να συσπειρωθούμε και να αγωνιστούμε  ενωμένοι για να διασφαλίσουμε το  μέλλον μας ως έθνος και να αποτρέψουμε όσους επιβουλεύονται το μέλλον της χώρας μας .

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ  ηγούμαστε αυτής της προσπάθειας και έχουμε ιερό καθήκον να κρατήσουμε Θερμοπύλες  και να στηρίξουμε τους ηγέτες  μας Πάνο Καμμένο  και Αλέξη Τσίπρα και τις πατριωτικές επιλογές τους ενάντια στα όσα σε βάρος μας μεθόδευαν πανίσχυρα  κέντρα εξουσίας .

Με απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες,κάνω έκκληση ενότητας και απαλλαγής από αριστερές και δεξιές ιδεοληψίες, επικαλούμαι  το ελληνικό πνεύμα που μας διακρίνει ,μας ενώνει και την ανάγκη να αγωνιστούμε  για την πατρίδα μας,  ως άξιοι συνεχιστές των προγόνων και της ιστορίας μας  .

Στυλιανός Σκορδίλης

Περιφερειάρχης Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κρήτης .

ΥΓ.«Μ αρέσουνε οι άνθρωποι και στον γκρεμό και σαν φτάσουν ,εκεί που άλλοι πέφτουν  να χαθούν , αυτοί θε να πετάξουν»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News