Ειδήσεις

Κ. Δαμαβολίτης: "Η πολιτική ιστορία με δικαίωσε" (video)

Στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά το δημοψήφισμα και τις πολιτικές εξελίξεις που επέφερε ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κ. Δαμαβολίτης μιλώντας στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", δήλωσε δικαιωμένος για την πρόθεσή του να διαφοροποιήσει τη θέση του από τους ΑΝ.ΕΛ. όσον αφορά το δημοψήφισμα και βεβαίως να παραιτηθεί.

Ο κ. Δαμαβολίτης τόνισε ότι «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό σε ένα δημοψήφισμα με ρητορικό ερώτημα», ενώ κατηγόρησε για συκοφαντία και ψέματα όλους αυτούς που το προηγούμενο διάστημα τον έκριναν για τη στάση του αρνητικά.

Αποκάλυψε πως δεν είναι καμία επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κ. Καμμένο, ενώ δήλωσε ότι κρατώντας επαφή με βουλευτές του κόμματος αντιλαμβάνεται ότι μέσα σε αυτό υπάρχουν άνθρωποι που τον δικαιώνουν με τη στάση που κράτησε.

Ο κ. Δαμαβολίτης σχολίασε και τους αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι όταν διαφωνείς με τη γραμμή του κόμματός σου εκφράζεις την άποψή σου και εν συνεχεία οφείλεις να παραιτηθείς  καταδικάζοντας τη φράση στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν ψηφίζω την πρότασή της.

Στο ερώτημα αν γι' αυτόν η πολιτική έχει τελειώσει ο ίδιος απάντησε με ένα ρητό αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Σχόλια