default-image

Στη Ferrari με 12 εκ. ευρώ ο Βαλτέρι Μπότας

Αθλητισμός
Στη Ferrari με 12 εκ. ευρώ ο Βαλτέρι Μπότας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ενδιαφέρον υπάρχει εδώ και καιρό, μόνο που τώρα, το θέμα έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που να θεωρείται πια τελειωμένη υπόθεση η μετακίνηση του 25χρονου Φινλανδού Valtteri Bottas από τη Williams στη Scuderia.

Η ιταλική ομάδα έχει περιθώριο μέχρι τις 31 Ιουλίου να ενεργοποιήσει τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2007 για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα έναν χρόνο. Δεν πρόκειται να το πράξει όμως καθώς η απόφαση για αντικατάσταση του 35χρονου "iceman" είναι ειλημμένη, μετά τις άσχημες εμφανίσεις του.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το ρεπορτάζ της Corriere dello Sport, οι άνθρωποι της Ferrari έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη Williams προκειμένου να αποκτήσουν τον Bottas, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Καθοριστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση έπαιξε ο έμπειρος μάνατζερ του Φινλανδού πιλότου, Didier Coton που έκλεισε τη συμφωνία στα 12 εκατομμύρια ευρώ! Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τις ετήσιες απολαβές που θα έχει ο ταλαντούχος πιλότος στην ιταλική ομάδα.

H Williams αναμένεται να καλύψει το κενό του Bottas με τον 22χρονο Βραζιλιάνο πιλότο της Sauber, Felipe Nasr Που το 2014 είχε διατελέσει δοκιμαστής/3ος οδηγός της Βρετανικής ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Kimi Raikkonen, το πιθανότερο σενάριο είναι να αποσυρθεί από τους αγώνες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News