Ειδήσεις

Επιτυχώς αναβαθμίστηκε και το πάρκο του Πόρου

Συνεχίζει τη δράση του ο δήμος Ηρακλείου με τους εθελοντές, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης και ανανέωσης της εικόνας της πόλης. Στα πλαίσια αυτού του σκοπού, άλλαξε όψη και το πάρκο στην περιοχή του Πόρου.

«Την παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Πόρου φρόντισαν, καθάρισαν και περιποιήθηκαν οι εθελοντές της Ομάδας Παιδείας σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/7/2015, όπου μικροί και μεγάλοι καθάρισαν το χώρο της παιδικής χαράς, φύτεψαν τα παρτέρια και έστειλαν τα δικά τους οικολογικά μηνύματα! Παράλληλα διοργανώθηκε θεατρικό παιγνίδι στο οποίο συμμετείχαν τα παιδιά της γειτονιάς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος. Στις δραστηριότητες συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Καινοτομίας κ. Μαρία Καναβάκη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιάννης Ρασούλης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς.

Οι προσπάθειες των εθελοντών αλλά και των κατοίκων της περιοχής ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα, το πάρκο άλλαξε όψη και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι ενώ δράσεις της Ομάδας Παιδείας αναμένεται να συνεχιστούν».

Σχόλια