default-image

Γ.Μαστοράκης: "Ναι σε σχέδια ανάπτυξης και όχι σε εκλογές"

Κρήτη
Γ.Μαστοράκης: "Ναι σε σχέδια ανάπτυξης και όχι σε εκλογές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Χερσονήσου επιμένει ο Δήμαρχος Γιάννης Μαστοράκης μιλώντας στο ράδιο 9,84, με στόχο να δοθεί ώθηση προς τα εμπρός στην ανάπτυξη του, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα.

Επιμένει πως «ο τουρισμός και η στροφή στις θεματικές ενότητες του το ταχύτερο δυνατόν θα είναι προς όφελος των επιχειρηματιών» και προσθέτει, «πως ο δήμος έχει καταρτίσει μέσω της αντιδημαρχίας τουρισμού σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης που θα τεθεί προς διαβούλευση εντός του φθινοπώρου με τους επιχειρηματίες της περιοχής».

«Στηλιτεύει την πολιτική που μέχρι σήμερα έχει καταστήσει την αυτοδιοίκηση υπόδουλη της πολιτικής , της γραφειοκρατίας και της κωλυσιεργίας σε βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, με τους πόρους κομμένους σε ποσοστό 60 - 70%» και μιλά για την ανάγκη αλλαγής πλεύσης προς όφελος της αυτοδιοίκησης.

Αναφορικά με την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική του Δήμου είπε ότι «αναπροσαρμόστηκαν οι τιμές στο νερό ύδρευσης με την καθιέρωση ενιαίου τιμολογίου και με αυξήσεις που φτάνουν σε κάποιες περιπτώσεις και το 50%. Σταθερά, αντίθετα, παραμένουν τα τέλη καθαριότητας μέχρι το Νοέμβριο, ενώ τα τέλη κοινόχρηστων χώρων μειώθηκαν κατά 25%».

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο εκ νέου προσφυγής στις κάλπες ο δήμαρχος εκτιμά ότι «ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές αλλά σχέδιο και δουλειά για να πάει μπροστά προς όφελος της ανάπτυξης, της οικονομίας , της αντιμετώπισης της ανεργίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News