default-image

Αυξάνεται η ζήτηση για τα προϊόντα από χαρούπι

Κρήτη
Αυξάνεται η ζήτηση για τα προϊόντα από χαρούπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και όμως το χαρούπι, μια από τις βασικότερες πηγές διατροφής κατά τη περίοδο της κατοχής στην Ελλάδα κερδίζει ολοένα θέση στο τραπέζι σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, ενώ τα τελευταία χρόνια στην Αίγυπτο και στις Αραβικές χώρες.

Επιχειρηματίας από το Λίβανο βρέθηκε στο Ηράκλειο, πραγματοποιώντας συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώ Βρέντζου, αλλά και με επιχειρηματία της Κρήτης, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για το χαρούπι και τα προϊόντα του, με σκοπό την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων που αγγίζουν τους 1.000 χίλιους τόνους, ετησίως.

Ο επιχειρηματίας από το Λίβανο εντυπωσιάστηκε από το προϊόν στη διάρκεια έκθεσης τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο, πριν δύο μήνες, με την δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Ρόνι εξέφρασε το ενδιαφέρον του και για το Κρητικό ελαιόλαδο.

Γεωργία Μακάκη

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News