default-image

Προβληματισμός για το μπάσκετ του ΟΦΗ

Μπάσκετ
Προβληματισμός για το μπάσκετ του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ συνεχίζει να υφίσταται, όπως διαπιστώθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, όπου έγινε εκτενής συζήτησε για το αύριο της ομάδας.

Όπως έκανε γνωστό εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, κ. Τάκης Χωραϊτης, ο ΟΦΗ έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α2 κατηγορία, ωστόσο για να μπορέσει ο ΟΦΗ να ανταπεξέλθει θα πρέπει να βρεί τους οικονομικούς πόρους για να το κάνει, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με την σειρά του επανέλαβε τον προβληματισμό που είχε διατυπώσει και δημόσια πριν από μερικές ημέρες, ότι δεν μπορεί ο ίδιος να σηκώσει το βάρος, μιας νέας προσπάθειας και θα πρέπει να αναζητηθούν άνθρωποι που θα στηρίξουν οικονομικά το τμήμα.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Αντωνακάκης άφησε αιχμές και για την Ομοσπονδία του μπάσκετ, η οποία όπως είπε έχει καταργήσει ουσιαστικά τις επιχορηγήσεις και τις μετακινήσεις των ομάδων, ενώ τώρα τους αναγκάζει εκτός από την Γραμματεία να πληρώνουν και τους διαιτητές, γεγονός που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον προυπολογισμό τους.

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αναφέρει ότι «η πόρτα του ΟΦΗ είναι ανοιχτή σε επιχειρηματίες που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ» και η απόφαση που ελήφθη, είναι να ξεκινήσουν κάποιες συντονισμένες επαφές με επιχειρηματίες και χορηγούς, που ενδεχόμενα θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια του ΟΦΗ.

«Θα εξαντληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία των τελευταίων ετών, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτην την περίοδο κοινωνικά και οικονομικά» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Από τα αποτελέσματα των επαφών που θα γίνουν, θα κριθούν και οι αποφάσεις που θα ληφθούν για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News