default-image

Φίλης: "Για πρώτη φορά η χώρα έκανε σκληρή διαπραγμάτευση"

Ελλάδα
Φίλης: "Για πρώτη φορά η χώρα έκανε σκληρή διαπραγμάτευση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Για όλους μας σήμερα είναι μία δύσκολη, για όλους για τον ελληνικό λαό», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στη Βουλή.

Όπως είπε, «για πρώτη φορά η χώρα έκανε σκληρή διαπραγμάτευση και διεκδίκησε την περηφάνια της, ενώ παραδέχθηκε ότι έγιναν και λάθη».

Ο κ. Φίλης ανέφερε ότι μπροστά σε έναν συσχετισμό, αναγκάστηκε η κυβέρνηση να υποχωρήσει σε έναν επώδυνο συμβιβασμό, ωστόσο όπως εκτίμησε, το ευρωπαϊκό μήνυμα παραμένει ενεργό.

«Αυτή η Ευρώπη δεν πρόκειται να προχωρήσει, θα διαλυθεί, εάν δεν θεμελιωθεί στις αξίες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης» υπογράμμισε και έκανε λόγο για «πραξικόπημα» που είχε στόχο να πλήξει τον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση.

«Δεν πρέπει απόψε να ολοκληρώσουμε άθελά μας το πραξικόπημα που ξεκίνησε στις Βρυξέλλες και στόχευε στην πτώση της κυβέρνησης της Αριστεράς» υπογράμμισε ο κ. Φίλης και εκτίμησε ότι χωρίς κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το μέλλον θα είναι σκληρό για τη χώρα. «Πιο σκληρό και από το μνημόνιο που φέραμε με το πιστόλι στον κρόταφο», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News