default-image

Θεοδωράκης: "Κάποιοι συνωμοτούσαν για τη δραχμή"

Ελλάδα
Θεοδωράκης: "Κάποιοι συνωμοτούσαν για τη δραχμή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για συνωμότες της δραχμής και πραξικοπηματίες των τελευταίων ωρών έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από το βήμα της Βουλής.

Όπως εξήγησε, κάποιοι δεν μας είπαν ποτέ ανοιχτά, ότι ήθελαν τη δραχμή, αλλά συνωμοτούσαν μεθοδικά γι' αυτήν. «Κρύφτηκαν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα. Διεκδίκησαν και κάποιοι από αυτούς πήραν τις μεγάλες καρέκλες της εξουσίας» συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στους βουλευτές της κυβέρνησης που αρνούνται να ψηφίσουν τη συμφωνία, ο πρόεδρος του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι ο Πρωθυπουργός δεν νοείται να κρατάει στην κυβέρνηση όσους καταψηφίσουν.

«Για να αλλάξουμε τον κόσμο κ. Τσίπρα, πρέπει να το πιστέψουμε. Και να αλλάξουμε πρώτα εμείς» υποστήριξε παράλληλα. Σχολιάζοντας την απουσία του Αλέξη Τσίπρας από την αίθουσα της Ολομέλειας, ο πρόεδρος του Ποταμιού υποστήριξε ότι σήμερα έπρεπε να είναι όλοι εδώ.

«Είναι σημαντική στιγμή για το κοινοβούλιο, έπρεπε να έχουμε το χρόνο αλλά κυρίως το θάρρος να μιλήσουμε για όσα έγιναν», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Δε θέλουμε IOUs που προτείνει ο κ. Σόιμπλε και ορισμένοι εδώ στην Ελλάδα. Θα φανεί ποιος πραγματικά σκέφτεται τους άνεργους και τους ανασφάλιστους, από αυτήν την ψηφοφορία» συνέχισε.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση. «Το Ποτάμι θα παραμείνει στη χρήσιμη αντιπολίτευση» κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News