default-image

Η απάντηση του Ίσσαρη στον Δημήτρη Παπουτσάκη

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση του Ίσσαρη στον Δημήτρη Παπουτσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δική του απάντηση στον μεγαλομέτοχο του Εργοτέλη, Δημήτρη Παπουτσάκη, έδωσε ο πρόεδρος της Κέρκυρας, Θανάσης Ίσσαρης.

Ο  κ. Παπουτσάκης  με δήλωσή του άφησε αιχμές κατά των Φαιάκων για πιθανή τους δικαίωση από την ΕΕΑ, με τον ισχυρό άνδρα της Κέρκυρας να απαντά πως ακόμα δεν υπάρχει το σκεπτικό της απόφασης των θεσμικών οργάνων και κάθε συζήτηση επ' αυτού είναι άκαιρη.

Επειδή στην Ελλάδα, η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός και πολλές φορές εκλαμβάνεται είτε σαν αδυναμία, είτε σαν ενοχή, σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Παπουτσάκη, έχω να δηλώσω τα εξής:

Απαιτείται να διαθέτει κανείς, το λιγότερο, μεγάλο θράσος, για να μιλάει για «καταδικασθέντες» και «δικαιωμένους», όταν γνωρίζει καλά (ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε) ότι δεν έχει υπάρξει, όχι απόφαση, αλλά ούτε καν σκεπτικό εισήγησης, ώστε να φτάσει στα γραφεία μας ή σε αυτά του Εργοτέλη ή και σε αυτά των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου.

Επίσης, θα πρέπει να ρωτήσω τον κ. Παπουτσάκη, όταν μιλάει για δικαίωση της ομάδας του, η οποία υποβιβάστηκε στους αγωνιστικούς χώρους, το πράττει αγνοώντας τους Κανονισμούς ή μήπως θα επιθυμούσε τη βάναυση καταστρατήγησή τους, προκειμένου να σωθεί η ιστορική του ομάδα;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News