default-image

"Έρμαιο Βαρουφάκη και της δραχμολαγνίας ο Τσίπρας"

Ελλάδα
"Έρμαιο Βαρουφάκη και της δραχμολαγνίας ο Τσίπρας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί έξι μήνες ο πρωθυπουργός αφέθηκε να είναι έρμαιο ανάμεσα στις θεωρίες του Γ. Βαρουφάκη και τη δραχμολαγνία του λαϊκίστικου ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζει σε κείμενο-παρέμβασή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φ. Γεννηματά.

«Θλίψη προκαλεί και τεράστια ερωτηματικά γιατί ο κ. Τσίπρας συνειδητοποίησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, μόλις τις τελευταίες εβδομάδες, την εθνική οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα υποστεί ο λαός και η χώρα από μια επιστροφή στη δραχμή», συνεχίζει η κ. Γεννηματά.

Όπως καταγγέλλει, ο καταστροφικός κ. Βαρουφάκης και οι δραχμολάγνοι υπουργοί και βουλευτές του πήγαιναν χέρι-χέρι και σε συμπαιγνία με τον μεγάλο αντίπαλο και εχθρό του κ. Σόϊμπλε, με αντικειμενικό στόχο να οδηγήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες έξω από το ευρώ, έξω από την Ενωμένη Ευρώπη.

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταλάβει ότι ένας πρωθυπουργός δεν έχει ποτέ και σε καμία περίπτωση το εθνικό, πολιτικό, κοινωνικό και ηθικό δικαίωμα να παίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες στα ζάρια, γιατί αυτό ιστορικά ισοδυναμεί με τυχοδιωκτισμό» επισημαίνει εν συνεχεία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει θέατρο του παραλόγου τους ισχυρισμούς ότι έπεσαν "θύματα" πραξικοπήματος στις Βρυξέλλες γιατί είναι άστοχο και είπε ότι κατασκευάζουν θεωρίες συνομωσίας που είναι παραπλανητικές και διχαστικές σε κρίσιμη περίοδο, που πρέπει να κυριαρχήσει ο διάλογος και η συνεννόηση για μια βιώσιμη λύση που θα φέρει την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News