Ειδήσεις

Συνέντευξη Αρναουτάκη στην αυστριακή τηλεόραση

Συνέντευξη στην δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας ORF παραχώρησε ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, αναφερόμενος στην ελληνική οικονομική κρίση και ύφεση, που έχει πλήξει τον ελληνικό λαό και για την πορεία του τουρισμού στην Κρήτη και τον πρωτογενή τομέα.

«Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με ενότητα αλλά και κοινή προσπάθεια όλων θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση και την δύσκολη συγκυρία» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στη δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας, ευχαριστώντας παράλληλα τον Αυστριακό Καγκελάριο κ. Φάιμαν για την στήριξη του στη Σύνοδο Κορυφής.

Ο κ. Αρναουτάκης έδωσε συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση της Αυστρίας ORF και στο δημοσιογράφο κ. Stoger που θα προβληθεί στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του ORF. Ο  Περιφερειάρχης απάντησε σε ερωτήσεις  που αφορούν τις συνέπειες της κρίσης στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό του νησιού, όπως επίσης την διαχείριση της ύφεσης από την Αυτοδιοίκηση. Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η Ελλάδα και η Κρήτη είναι ένας ασφαλής, ποιοτικός προορισμός και απήυθυνε πρόσκληση μέσω του Αυστριακού καναλιού να επισκεφθούν το νησί μας.

Παράλληλα ο Αυστριακός δημοσιογράφος πήρε σύντομες συνεντεύξεις για τον τουρισμό από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη, και για τον πρωτογενή τομέα από την Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη.

Σχόλια