default-image

Ο Ποιμενάρχης επέστρεψε!

Περίεργα
Ο Ποιμενάρχης επέστρεψε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να λοιπόν, οι ευχές όλων, που τον συνόδευαν στη περιπέτεια της υγείας του, που από τις μέρες του Πάσχα τον υποχρέωσε να ασχοληθεί με διακριτικότητα και καρτερικότητα, ευοδώθηκαν.

Ο λόγος για έναν από τους κορυφαίους Ποιμενάρχες της Ορθοδοξίας στο νησί μας, τον Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Νεκτάριο. Με χαρά και συγκίνηση όλος ο κόσμος που δεν περιορίζεται μόνο στο νομό Λασιθίου, πληροφορήθηκε ότι ο ιεράρχης από την περασμένη Παρασκευή επέστρεψε στη ποιμαντική του έδρα στη Νεάπολη και μάλιστα με εμφανή διάθεση για δράση, παρά την ταλαιπωρία που υπέστη όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο "χαλκέντερος" Νεκτάριος οχι μόνο δεν ακούει τις παραινέσεις των συνεργατών να ξεκουραστεί για ένα διάστημα, αλλά μπήκε αμέσως σε ρυθμούς που ελάχιστοι μπορούν να παρακολουθήσουν εδώ και χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι σε τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η δράση και ο λόγος του είναι από τα χαρακτηριστικά που τον ανέδειξαν σε μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της Εκκλησίας Κρήτης και που τόσο ανάγκη έχουμε να τον ακούσουμε ξανά.

Με τις ευχές και της στήλης για υγεία  και πάντα στη πρωτοπορία της εκκλησιαστικής δράσης με ουσία και νόημα.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News