Ειδήσεις

Παπουτσάκης : Η καθυστέρηση γεννά εύλογα ερωτήματα

Την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Εργοτέλης Δημήτρη Παπουτσάκη προκάλεσαν τα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σχετίζονται με την μη έκδοση απόφασης στην υπόθεση της Κέρκυρας, την οποία ως γνωστό είχε καταγγείλει η ομάδα του Ηρακλείου για την ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση και βέβαια δικαιώθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που προτείνει στην Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας την αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Το σκεπτικό όμως δεν έχει παραδοθεί για να δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά όπως άλλωστε και η αθώωση της Βέροιας από την Επιτροπή Εφέσεων…

Ο κ. Παπουτσάκης με δήλωση του κάνει σαφές ότι ο Εργοτέληςθα κινηθεί  νομικά μέχρι και στα αρμόδια διεθνή δικαιοδοτικά όργανα  προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματα του  ενώ κάνει λόγο και για  φήμες των τελευταίων ωρών που οδηγούν σε δικαίωση της ομάδας της Κέρκυρας…

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Παπουτσάκη:

«Σε προηγούμενη κοινή ανακοίνωση της ΠΑΕ και του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είχε τονιστεί ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διεκδίκηση και τη διαφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας. Η προσπάθεια αυτή είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και εγγυώμαι προσωπικώς ότι θα παραμείνει απολύτως ενεργή μέχρις εξαντλήσεως όλων των δυνατοτήτων που προσφέρει το ελληνικό αθλητικό και όχι μόνο Δίκαιο, καθώς βέβαια και τα αρμόδια διεθνή δικαιοδοτικά όργανα.

Καθιστώ σαφές ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα συνεχίσει να διεκδικεί το δίκαιό του απέναντι σε όλους εκείνους που αγνοούν τις αποφάσεις των ανωτάτων αρχών του Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην ολοκλήρωση διαδικασιών, οι αποφάσεις των οποίων επηρεάζουν καθοριστικά τη δομή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων γεννά εύλογα ερωτήματα.

Ισχύουν οι φήμες ότι δρομολογείται τις τελευταίες ώρες μια «δικαίωση»;

Με ποιες διαδικασίες μπορεί να ανατραπεί μια απόφαση που εκδόθηκε έπειτα από σειρά εκδικάσεων και διεξοδικών συζητήσεων;

Υπό ποιες προϋποθέσεις φέρονται να έχουν ενημερωθεί οι «καταδικασθέντες» και να ενεργούν ήδη σαν «δικαιωμένοι»;

Είναι χρέος μας να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος. Η προσπάθειά μας αυτή θα εξαντλήσει κάθε νομικό περιθώριο. Αυτό επιτάσσει η πορεία ενός Σωματείου όπως ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, που στα 86 χρόνια ιστορίας του ξεχωρίζει για το ήθος, τις αρχές και τις αξίες του.

Δημήτρης Απ. Παπουτσάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια