Ειδήσεις

Χανιά: Έβγαλαν τα όπλα για τις διαφορές τους

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδουν οι Αρχές το θερμό επεισόδιο, που είχαν τα μέλη δύο οικογενειών σε χωριό των Χανίων και δεν δίστασαν να τραβήξουν τα όπλα.

Η αρχή έγινε όταν ένας 36χρονος και ένας 65χρονος, που βρίσκονταν σε καφενείο σε χωριό του Αποκόρωνα είχαν μεταξύ τους φραστική αντιπαράθεση με αποτέλεσμα ο νεότερος να χτυπήσει τον ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο σημείο του συμβάντος έφτασε ο γιος του 65χρονου που αντάλλαξε πυροβολισμούς με τον 36χρονο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 36χρονου. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς όμως να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του.

Ο 26χρονος γιος που αρχικά διέφυγε της σύλληψης παραδόθηκε το πρωί στην αστυνομία και αντιμετωπίζει, όπως και το «θύμα του» ο 36χρονος, την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, χαρακτηριστικό της έντασης του επεισοδίου είναι το γεγονός ότι από το σημείο του συμβάντος οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν 17 κάλυκες και ένα πλήρες φυσίγγιο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του 65χρονου τον οποίο και συνέλαβαν με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα δίκαννο, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται.

Σχόλια