Ειδήσεις

Δήμος Μαλεβιζίου: Υπογραφές για έργα οδικού δικτύου

Στην υπογραφή συμβάσεων έργου της τοπικής ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου προχώρησε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, υπέγραψε τη σύμβαση τοποθέτησης προστατευτικού στηθαίου στον δρόμο που οδηγεί στο κοιμητήριο του οικισμού της Ροδιάς, καθώς και ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, προϋπολογισμού 23.500 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του Δήμου μας.

Η οδική ασφάλεια αποτελούσε και αποτελεί βασικό μέλημα της Δημοτική Αρχής και με το έργο αυτό, ενισχύουμε το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής της Ροδιάς, μιας περιοχής που αποτελεί πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του και σε αυτό το έργο, καθώς επίσης και τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας για το άριστο αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια