default-image

Οι ΑΝ.ΕΛ... ψηφίζουν τα μέτρα αύριο στη Βουλή!

Ελλάδα
Οι ΑΝ.ΕΛ... ψηφίζουν τα μέτρα αύριο στη Βουλή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι χθεσινές συβιλλικές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου είχαν αφήσει πολλά περιθώρια ερμηνείας και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα: Ο Πάνος Καμμένος... ψηφίζει τα μέτρα που θα κατατεθούν στην Βουλή, αλλά (πως;) μόνο εκείνα που συμφωνήθηκαν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, όχι εκείνα που επιβλήθηκαν στη συνέχεια.

Αυτό εισηγήθηκε σήμερα στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, που δήλωσε ακόμη ότι... «θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα».

Επιβεβαιώνοντας ότι ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να προχωρήσει για ένα διάστημα με κυβέρνηση μειοψηφίας (εφόσον κάνουν πράξη την πρόθεση τους να διαχωρίσουν την θέση τους μια σειρά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ), ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος δήλωσε σήμερα «Όχι σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού», διότι όπως είπε «είναι μια κυβέρνηση που θέλουν να επιβάλουν όσοι συνεχίζουν το πραξικόπημα στο εσωτερικό».

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες όπως ομόφωνα ψηφίσαμε και την Παρασκευή.

«Είναι αποδεκτό σε όλη την Ευρώπη ότι έγινε ένα πραξικόπημα, ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να έρθει σε συμφωνία σε ένα κείμενο το οποίο ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που συμφωνήθηκε στη διάσκεψη των αρχηγών».

«Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στην Ελλάδα" είπε ο κ. Καμμένος "επιχειρούν να ανατρέψουν την κυβέρνησης δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το πραξικόπημα», συνέχισε δεν ξεκαθάρισε ωστόσο πως θα γίνει να ψηφίσουν μόνο όσα συμφωνήθηκαν και όχι όλα τα μέτρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News