default-image

Αρχισαν να αποχωρούν οι ηγέτες

Οικονομία
Αρχισαν να αποχωρούν οι ηγέτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικές είναι οι ώρες για την Ελλάδα, καθώς οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής των χωρών της Ευρωζώνης κράτησαν όλη τη νύχτα και με όλα τα θέματα να είναι ανοικτά.

Σε μία από τις μεγαλύτερες Συνόδους στην ιστορία οι ηγέτες συνέχιζαν να διαβουλεύονται τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς μετά από κάποιες διακοπές οι εργασίες ξεκίνησαν γύρω στις 5:30.

Γύρω στις 8:30 άρχισαν να αποχωρούν κάποιοι ηγέτες με πρώτη τη Λιθουανή Πρόεδρο. Όταν ερωτήθηκε από το CNBC αν υπάρχει συμφωνία απάντησε: «Σχεδόν, σχεδόν». Ο Βέλγος πρωθυπουργός έγραψε μια λέξη στο twitter: «Συμφωνία», ανοίγοντας μια χαραμάδα αισιοδοξίας.

«Υπάρχει ένα ανοιχτό θέμα ακόμη» δήλωσε ο Σλοβένος πρωθυπουργός Μιρό Τσέραρ, αναφορικά με τη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα που είναι σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα στις Βρυξέλλες. 

Πάντως ο Σλοβένος πρωθυπουργός δε διευκρίνισε αν το «ανοιχτό θέμα» είναι η συμμετοχή του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα ή η μεταφορά των ελληνικών περιουσιακών στοιχείων στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με το imerisia.gr.

Με μήνυμά του στο Twitter, o κ. Τσεράρ αποχώρησε από τις Βρυξέλλες διευκρινίζοντας ότι πρέπει να συναντήσει τον ΓΓ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στη Σλοβενία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News