default-image

Παρελθόν Μονιάκης και Ροβίθης από τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Παρελθόν Μονιάκης και Ροβίθης από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός από τις αφίξεις υπάρχουν όμως και αποχωρήσεις στον ΟΦΗ καθώς παρελθόν αποτελούν για την ομάδα οι Μανώλης Μονιάκης και Μανώλης Ροβίθης.

Ο πρώτος με δήλωσε του εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του νέου προπονητή, ευχαριστώντας τον κόσμο και ευχόμενος στην ομάδα να βρει το δρόμο της.  

«Όλο αυτόν τον καιρό περιμένω τις εξελίξεις δίχως να μου έχει γίνει ποτέ επίσημη πρόταση από τον ΟΦΗ. Είναι θέμα προπονητή και διαπιστώνω ότι δεν βρίσκομαι στα πλάνα του. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο του ΟΦΗ που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου και βέβαια είμαι υποχρεωμένος να πω ευχαριστώ στον ΟΦΗ. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αξίζει.

Όσο για εμένα, αυτήν την στιγμή πρέπει να κοιτάξω το καλύτερο για την οικογένεια μου και που ξέρεις, μπορεί να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας», τονίζει ο Μανώλης Μονιάκης.

Σε ότι αφορά τον Μανώλη Ροβίθη, υπήρξε χθες συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ όπου διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και έτσι οι δρόμοι με τον 23χρονο επιθετικό χωρίζουν μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News