default-image

Και στη Γερμανία λένε "Είναι πραξικόπημα"

Κόσμος
Και στη Γερμανία λένε "Είναι πραξικόπημα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προσπάθεια ταπείνωσης της Ελλάδας και ει δυνατόν εξώθησης της σε έξοδο από την ευρωζώνη μέσω της προβολής αιτημάτων που είναι αδύνατο να γίνουν αποδεκτά, έχει ξεσηκώσει μεγάλες αντιδράσεις και στην Γερμανία.

Εκτός από το γερμανικό Τύπο, όπου τα πρωτοσέλιδα μιλάνε για "πακέτο φρικαλεοτήτων" αναφερόμενα στις ευρωπροτάσεις, καθώς και τις εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης όπου το κλίμα φέρεται να είναι σαφώς υπέρ της Ελλάδας, αυτό γίνεται φανερό και από το tweeter.

Το hashtag #ThisIsACoup (αυτό είναι ένα πραξικόπημα) που κυκλοφόρησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης όταν έγινε γνωστή η προσπάθεια της γερμανικής αντιπροσωπείας στη σύνοδο κορυφής, είναι το δημοφιλέστερο trend και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και στη Γερμανία!

Δεκάδες χιλιάδες απλοί Γερμανοί εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για τους χειρισμούς της κυβέρνησης τους και την υποστήριξη τους στην Ελλάδα!

Το συγκεκριμένο hashtag τις τελευταίες ώρες είναι το πλέον δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο, με εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης υπέρ της Ελλάδας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News