default-image

Στη σύνοδο του ΕΛΚ Μεϊμεράκης με Κεφαλογιάννη

Ελλάδα
Στη σύνοδο του ΕΛΚ Μεϊμεράκης με Κεφαλογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη μετείχαν στη Συνοδο του ΕΛΚ για το ελληνικό ζήτημα που θα πραγματοποιηθεί στις σημερα στις Βρυξέλλες.

Η Σύνοδος του ΕΛΚ πραγματοποιήθηκε πριν από τη Σύνοδο Κορυφής των χωρών της Ευρωζώνης που ξεκινάει στις 17.00 και στην οποία συμμετέχουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων και οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ

Της Συνόδου προεδρεύει ο Πρόεδρος του ΕΛΚ, Τζόζεφ Ντολ. Θα συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΛΚ Αντόνιο Ιστουρίζ  και τα μέλη του Προεδρείου του ΕΛΚ.

Οι  αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του  ΕΛΚ που μετείχαν στη Σύνοδο είναι οι εξής:

Άνγκελα Μέρκελ (Γερμανία), Μαριάνο Ραχόι (Ισπανία), Κλάους Γιοχάνις (Ρουμανία), Μπόικο Μπορίσοφ (Βουλγαρία) Βίκτορ Ορμπάν (Ουγγαρία), Εύα Κόπατζ (Πολωνία), Λαϊμντότα Στραουτζούμα (Λετονία), Έντα Κένι (Ιρλανδία), Πέδρο Κοέλιου (Πορτογαλία), Νικος Αναστασιάδης (Κύπρος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News